Gezondheidscentrum de Huet

In gezondheidscentrum de Huet is een aantal kleine praktijken gevestigd die paramedisch van aard zijn of werken vanuit alternatieve of oosterse filosofie of ontspannende behandelingen bieden. Zonder uitzondering zijn het kleine praktijken die een ruimte huren voor één of meerdere dagen per week.

Vanwege de kleinschaligheid van de praktijken worden de in het centrum aanwezige ruimten met elkaar gedeeld. Er wordt zowel overdag als 's avonds in het centrum gewerkt. Er is een centrale wachtruimte in het pand aanwezig.

De huurmogelijkheden zijn zeer flexibel, variërend van één dagdeel per week voor een korte periode tot meerdere dagen per week voor een langere duur.

Op dit moment zijn er nog diverse mogelijkheden in enkele ruimten, variërend in grootte. U betaalt een vaste huur en servicekosten waarin o.a. gas, water en licht alsmede schoonmaakkosten en andere vaste lasten zijn begrepen.
De hoogte van de tarieven hangt af van de grootte van de ruimte die u huurt, het aantal dagdelen per week en de duur van het huurcontract.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via

info@gezondheidscentrumdehuet.nl of 06-29526510.

DSC_0007.JPGDSC_0004.JPGDSC_0002.JPG

TQF